Gå til sidens indhold
 

 

Nyheder fra Business Region Aarhus

 • 25.10.2016

  Syddjurs og Horsens overtager østjysk formandskab

  Claus Wistoft, borgmester i Syddjurs Kommune, er ny formand for Business Region Aarhus i de næste to år. Sammen med Horsens Kommunes borgmester, Peter Sørensen, overtager han formandskabet fra Skanderborg og Randers Kommune. ”Vi har allerede opnået store resultater i kraft af samarbejdet mellem de 12 østjyske kommuner, og jeg ser frem at fortsætte arbejdet ud fra den linje, vi allerede følger med stor succes,” siger Claus Wistoft.
 • 29.08.2016

  Østjyske borgmestre roser regeringen for E45-forslag

  Regeringen vil afsætte midler på finansloven til at udvide Østjyske Motorvej E45 fra Aarhus til Skanderborg. Udmeldingen møder stor begejstring hos borgmestrene i Business Region Aarhus, som sammen med østjyske virksomheder og andre beslutningstagere siden efteråret 2014 har arbejdet målrettet på at afhjælpe trængslen på den østjyske motorvej.
 • 26.08.2016

  Virksomhederne i Østjylland er afhængig af arbejdskraft udefra

  191.000 danskere krydser en kommunegrænse på vej ind, ud af eller rundt i Business Region Aarhus for at komme på arbejde. Det viser en ny pendlingsanalyse, der også peger på, at Østjylland er afhængig af udviklingen i et større geografisk perspektiv for at fastholde og tiltrække arbejdspladser og sikre bosætning i området.
 • 04.07.2016

  God mobilitet kræver mere samarbejde og skarpere prioritering

  Høj mobilitet er helt afgørende for, at Østjylland kan fortsætte den positive udvikling. Derfor må man se mobilitetssystemet under ét og ikke fokusere på, om det er statsligt eller kommunalt finansieret og drevet – eller om det er individuelt eller kollektivt. Det er hovedkonklusionen fra Den Østjyske Mobilitetskommissions arbejde.
 • 28.06.2016

  Lettere at drive erhverv i Østjylland

  To tiltag gør det lettere at være erhvervsdrivende i Østjylland.
 
 • Jane Baad Jensen, Business Region Aarhus
 • Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus C
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code