Gå til sidens indhold
 

Et unikt fællesskab

Som beslutningstager i Business Region Aarhus er du med til at udvikle den østjyske byregion.

Vores vision er, at Business Region Aarhus er den mest toneangivende danske vækstmetropol uden for Hovedstadsområdet. Vi har international gennemslagskraft og er derigennem en væsentlig bidragsyder til dansk vækst og udvikling. I september 2014 gav borgmestre, videninstitutioner, erhvervsledere, samt repræsentanter for erhvervslivet og arbejdskraften i Business Region Aarhus håndslag på, at samarbejde om at udnytte det store vækstpotentiale, der er i Østjylland.

 

Den indgåede partnerskabsaftale har fokus på:

 

Viden er forudsætning for vækst og eksport

Business Region Aarhus' eksportandel skal øges ved at understøtte samarbejdsrelationerne mellem virksomheder og vidensmiljøer. Vi vil fokusere på de erhvervsmæssige aspekter i samarbejde med staten, når uddannelses-, forsknings og vidensmiljøer skal placeres.

 

Øget mobilitet i den østjyske millionby

Der er trængsel i Østjylland, fordi vi er en succes. Men rammerne skal videreudvikles, så virksomheder og arbejdskraft ikke bruger unødig tid på at vente. Den højeste prioritet er en udvidelse af den østjyske motorvej E45, men den generelle planlægning og investeringer i infrastruktur skal fremme mobiliteten til gavn for den østjyske vækstmetropol. 

 

Hyppig dialog med samarbejdspartnere

Vi samarbejder med alle, der kan se mulighederne for at udnytte vækstpotentialet i Østjylland. Derfor vil vi indgå i dialog med alle, der har mod til at skabe løsningerne og fremme vækst i Østjylland. Her er henvendelser og gode idéer altid velkomne.

 

Senest har Business Region Aarhus med involvering fra videninstitutioner, virksomheder og beslutningstagere konkretiseret og realiseret projekter indenfor produktion og viden, IKT og smarte fællesskaber, samt fødevareklyngen.

 

 

 
 

Opdateret: 17.6.2016

Afdeling: Business Region Aarhus

Send kommentar:   Webmaster

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code