Gå til sidens indhold
 

Events i Business Region Aarhus

Den østjyske millionby skal styrkes og profileres gennem årlige events.

Business Region Aarhus afholder årligt en række arrangementer i den østjyske byregion for erhvervslivet og andre interessenter. Disse events vil Business Region Aarhus bruge til at formidle den nyeste viden inden for vores styrkepositioner og for at varetage østjyske interesser.

 

Erhvervsrettede events

For at styrke den nationale og internationale markedsføring af Business Region Aarhus opbygger vi en fælles referenceramme og identitet i Østjylland gennem fortællinger, viden og events. Årlige begivenheder som Internet Week Denmark og Iværksætterprisen sætter fokus på vores styrkepositioner og samler erhvervsliv og beslutningstagere fra ind- og udland.

 

Politiske events

Vi afholder Østjysk Topmøde årligt om udfordringer og potentialer for vækst i partnerskab med andre østjyske beslutningstagere for at indgå konkrete samarbejder om fælles løsninger. Derudover er Business Region Aarhus også repræsenteret på Folkemødet på Bornholm, da der her skabes en unik ramme om møder mellem politikere og beslutningstagere i erhvervslivet og interesseorganisationer.

 

Læs mere om de enkelte events herunder.

 
 

Opdateret: 12.4.2018

Afdeling: Business Region Aarhus

Send kommentar:   Webmaster

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code