Gå til sidens indhold
 

Business Region Aarhus events på Folkemødet 2017

Business Region Aarhus deltog på Folkemødet igen i år. Det absolutte hovednavn var stjernearkitekten Bjarke Ingels, hvis oplæg du kan se i nedenstående video.

Bjarke Ingels: Byerne tilhører fremtiden 

De er kun til låns, byerne. Vi arvede dem fra dem før os og skal aflevere dem til fremtiden. I mellemtiden er det vores opgave at skabe nye værdier, oplevelser, institutioner og miljøer. Business Region Aarhus inviterer dig på en rejse med ud i modig infrastruktur. Vi skal turde det fantastiske i byerne for at flytte vores samfund ind i fremtiden. I en tid hvor vi ikke længere bygger paladser og kirker, kan vi tænke positive sociale og miljømæssige virkninger ind i offentlig infrastruktur. Det er faktisk vores pligt, siger Bjarke Ingels fra BIG.

Business Region Aarhus Event - OBS Netværksdel m. musik og borgmesterøl fra kl. 13.30-14.00 

Tid: Torsdag d. 15. juni kl. 14.00-15.00 

Sted: PrimeTimes telt (F5)

Læs mere i Folkemødets program


Mayors Rule the World! 

Mens parlamenterne stemmer, bestemmer bystyret! Verdens problemer er så komplekse, at de kun kan løses lokalt. Her styrer bystyret. Det handler om at udtænke og gentænke - og dele de gode løsninger, der møder FNs mål for en bedre verden. De 12 østjyske borgmestre skal derfor være en del af Global Parliament of Mayors, og den officielle optagelse sker på dette særlige Folkemøde event. Derudover inviterer de østjyske borgmestre til borgmesterskabet i at dele de gode ideer - Hvor findes de gode eksempler og hvilken borgmester har kopieret flest løsninger fra andre? Kom og oplev quizzen, bliv høj af de gode ideer og se hvordan Business Region Aarhus gør borgmesterkæden 49 gange stærkere. Det handler om verden. Din og min! 


Business Region Aarhus Event 

Tid: Fredag d. 16. juni kl. 11.30-12.30 

Sted: Rud Pedersen ’skurvognen’ (F20)

Læs mere i Folkemødets program


Business regioners betydning for national vækst og bæredygtighed 

De otte danske business regioner inviterer til dialog med professor Greg Clark om vigtigheden af handlekraftige byregionale samarbejder. 

KL event m. business regionerne 

Tid: Fredag d. 16. juni kl. 14.00-15.00 

Sted: KLs telt

Læs mere i Folkemødets program


 
 

Opdateret: 20.6.2017

Afdeling: Business Region Aarhus

Send kommentar:   Webmaster

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code