Gå til sidens indhold
 

Internet Week Denmark

Internet Week Denmark er en international festival, der fejrer internettet og dets betydning for udviklingen af det danske samfund og den økonomiske vækst.

Business Region Aarhus er partner og medarrangør af Internet Week Denmark. Internet Week Denmark afholdes hvert år, og har til formål at styrke internetøkonomien i Danmark. Det sker ved at skabe en ramme for møder mellem de private og offentlige aktører, der arbejder med og indenfor internetøkonomien.


Rygraden i Internet Week Denmark er en ugelang festival, der sætter fokus på internetøkonomiens betydning for vækst og jobskabelse, tiltrækning og fastholdelse af talent og iværksætteri. Det er også en uge, hvor der er en lang række aktiviteter, debatter, workshops og hackathons om hvordan den offentlige sektor og borgere møder hinanden i de digitale rum.

Først og fremmest er Internet Week Denmark en faglig festival, med store og små kvalitetsevents, hvor der deles viden og erfaring, og gives adgang til internationale talere og fageksperter. Den digitale branche mødes i åbne rum og rammer, på tværs af mobile apps og services, web- og it-udvikling, og der skabes tillid og intime miljøer for videndeling og kommercielle interesser. Med Internet Week Denmark understøtter man innovation og samarbejde på tværs af sektorer, der kan styrke internetøkonomien og erhvervslivet generelt.

Men Internet Week Denmark er også en folkelig festival, der skaber netværk og støtter initiativer som fremmer den digitale dannelse og uddannelse af borgere i Danmark. Det er afgørende for både vækst og velfærdsmodel, at involvere og uddanne borgere digitalt, for dermed skabes fundamentet for fremtidens samfund.

Internet Week Denmark blev afholdt for første gang i 2014 og mere end 3000 deltagere var med til at fejre Danmarks succesfulde og voksende internetmiljø i løbet af en hel uge. Siden hen har Internet Week Denmark udviklet sig til en stor begivenhed med over 100 events og mange tusinde besøgende.


Business Region Aarhus invitererede til eventet "Digital vækst i Østjylland" d. 19. april 2017 på ARoS. 


Læs mere nedenfor ved at klikke på billederne.


 
 

Opdateret: 04.5.2017

Afdeling: Business Region Aarhus

Send kommentar: Jane  Baad Jensen

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code