Gå til sidens indhold
 

Business Region Aarhus Iværksætterpris

Iværksætterprisen er årets iværksætterfest, hvor vi hylder Østjyllands succesfulde iværksættere. I løbet af aftenen uddeles tre priser til de nominerede, der får os til at sige "WOW" af begejstring, og som har skabt mest opsigtsvækkende og overraskende resultater inden for følgende kategorier: Young Stars, Change the World og The World is Yours.

Hovedgevinsten
De tre vindere kan ud over æren, hæderen og omtalen vælge mellem følgende tre gevinster: Et mentorforløb, en PR-pakke eller et investorforløb. Mentorforløbet kan bidrage med erfaring indenfor iværksætteri og sparring om videre vækst af virksomheden. PR-pakken kan give virksomheden den omtale, som de fleste iværksættere har brug for. Og investorforløbet skal bane vejen for et kapitalindspark, der kan realisere virksomhedens næste skridt.

 

Kategorierne

I år skal der ved tilmelding eller indstilling af en virksomhed vælges, hvilken af følgende priser virksomheden vil tilmeldes:

 

Young Stars

Prisen til de helt unge iværksættere, der med mod, drive og engagement arbejder for at gøre idé og drømme til virkelighed.

 

Change the World

Prisen til de iværksættere, der med nytænkende forretningsmuligheder vil forandre verden.

 

The World is Yours

Prisen til de iværksættere, der med en skalerbar forretningsmodel er på vej ud på eksportmarkedet. 

 

Deadline

Fristen for tilmelding eller indstilling af en virksomhed her på hjemmesiden er den 23. marts 2017. Efter registreringen af tilmeldingen modtager den tilmeldte virksomhed en automatisk bekræftelsesmail og senere en opfølgende mail med information om den fortsatte proces, der inkluderer en videopræsentation via et rekrutteringssystem.

 

Prisoverrækkelsen
Vinderne får overrakt priserne ved en stor iværksætterfest tirsdag den 2. maj 2017 kl. 17.00 til 21.00 på NAVITAS i Aarhus.

 

 
Grafik med teksten: Tilmeld din virksomhed her.
Grafik med teksten: Indstil en virksomhed her.
Grafik med teksten: Følg Iværksætterprisen på Facebook.
 

Opdateret: 06.2.2017

Afdeling: Business Region Aarhus

Send kommentar: Jane  Baad Jensen

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code