Gå til sidens indhold
 

Business Region Aarhus Iværksætterpris

Iværksætterprisen er årets iværksætterfest, hvor vi hylder Østjyllands succesfulde iværksættere. I løbet af aftenen uddeles tre priser til de nominerede, der får os til at sige "WOW" af begejstring, og som har skabt mest opsigtsvækkende og overraskende resultater inden for følgende kategorier: Young Stars, Change the World og The World is Yours.

Hvad vinder iværksætterne?
De tre vindere kan ud over æren, hæderen og omtalen vælge mellem følgende tre gevinster: Et mentorforløb, en PR-pakke eller et investorforløb. Mentorforløbet kan bidrage med erfaring indenfor iværksætteri og sparring om videre vækst af virksomheden. PR-pakken kan give virksomheden den omtale, som de fleste iværksættere har brug for. Og investorforløbet skal bane vejen for et kapitalindspark, der kan realisere virksomhedens næste skridt.

 

CONNECT Denmark

Iværksætterprisens sparringspartner CONNECT Denmark tilbyder desuden de tre vindere et CONNECT Denmark SPRINGBOARD, som er et sparringsforløb, hvor virksomheden får sparring og rådgivning om vækst og forretningsudvikling af et kompetent og relevant panel. De 9 nominerede iværksættervirksomheder får desuden mulighed for at deltage i en CONNECT Denmark PITCH-træning den 18. april, så de er klar til at præsentere deres virksomhed live foran dommerne den 20. april.

 

Kategorierne

I år bliver prisen uddelt i tre kategorier:

 

Young Stars

Prisen til de helt unge iværksættere, der med mod, drive og engagement arbejder for at gøre idé og drømme til virkelighed.

 

Change the World

Prisen til de iværksættere, der med nytænkende forretningsmuligheder vil forandre verden.

 

The World is Yours

Prisen til de iværksættere, der med en skalerbar forretningsmodel er på vej ud på eksportmarkedet. 

 

Vigtige datoer

Fristen for tilmelding og indstilling af en virksomhed er overskredet, og vi har modtaget mange tilmeldinger fra spændende iværksættervirksomheder. Nu er det op til juryen at udvælge tre finalister i hver kategori. Iværksætterne får svar på, om de er gået videre den 5. april. Finalister får mulighed for at deltage i en pitch-træning den 18. april, så de er helt klar til at pitche live foran dommerne den 20. april.

 

Prisoverrækkelsen
Vinderne bliver kåret og får overrakt priserne ved en stor iværksætterfest tirsdag den 2. maj 2017 kl. 17.00 til 21.00 på Centralværkstedet i Aarhus.

 

 
Grafik med teksten: Følg Iværksætterprisen på Facebook.
 

Opdateret: 24.3.2017

Afdeling: Business Region Aarhus

Send kommentar: Jane  Baad Jensen

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code