Gå til sidens indhold
 
Mange spændende iværksættere deltog i første runde af Business Region Aarhus Iværksætterprisen 2017, og nu har juryen fundet de ni virksomheder, der er gået videre til live-pitch foran dommerpanelet.

 

De nominerede i kategorien "Young Stars" er:

  

Subreader

SubReader er en app til mobilen, der hjælper ordblinde og andre med læsevanskeligheder med at få oplæst undertekster på film og TV.

 

Watery

Watery er online salg af svømmetøj og svømmeudstyr kombineret med opbygning af et svømme-community via blogging og sociale medier blandt svømmere i danske svømmeklubber.

 

Canvas Planner

Canvas Planner er et work management softwaresystem, der skaber visuelt overblik og flow i forhold til opgaver og projektledelse.

 

 

De nominerede i kategorien "Change the World" er:

  

SwapKids

SwapKids har udviklet en app, der gør det nemmere at være skilsmissefamilie. App’en giver nogle særlige værktøjer til at hjælpe forældrene med planlægning af samvær og børnenes aktiviteter.

 

Pond

Pond har opfundet en erstatning for plast og bygger på en idé, som Thomas Brorsen Pedersen og Martin Jensen har udviklet hjemme i kælderen.

 

Agrifarm

AgriFarm har udviklet et unikt og miljøvenligt staldkoncept til køer og grise med en teknologi, der forbedrer dyrevelfærd og miljøaftrykket drastisk.

 

 

De nominerede i kategorien "The World is Yours" er:

 

Bedre Nætter

Bedre Nætter er en onlinebaseret virksomhed, der sælger senge og sengeudstyr. Virksomheden er allerede på det skandinaviske marked og har flere eksportplaner for fremtiden.

 

Clearhaus

Clearhaus er det første privatejede betalingsinstitut i Danmark, der gør det nemt for webshops, apps og lignende at modtage betaling over nettet.

 

Plinthit

PLINTHIT har reformeret markedet inden for parasolfødder og har udviklet et system, der gør, at parasolfoden passer til alle typer parasoller.

 

 

 
 

Opdateret: 21.4.2017

Afdeling: Business Region Aarhus

Send kommentar: Jane  Baad Jensen

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code