Gå til sidens indhold
 
Mange spændende iværksættere deltog i Business Region Aarhus Iværksætterprisen 2017, men kun 9 gik videre til finalen, hvor dommerne fandt 3 heldige og dygtige vindere.

 

Kategorien "Young Stars":

  

VINDER

Subreader

SubReader er en app til mobilen, der hjælper ordblinde og andre med læsevanskeligheder med at få oplæst undertekster på film og TV.

 

NOMINERET

Watery

Watery er online salg af svømmetøj og svømmeudstyr kombineret med opbygning af et svømme-community via blogging og sociale medier blandt svømmere i danske svømmeklubber.

 

NOMINERET

Canvas Planner

Canvas Planner er et work management softwaresystem, der skaber visuelt overblik og flow i forhold til opgaver og projektledelse.

 

 

Kategorien "Change the World":

 

NOMINERET

SwapKids

SwapKids har udviklet en app, der gør det nemmere at være skilsmissefamilie. App’en giver nogle særlige værktøjer til at hjælpe forældrene med planlægning af samvær og børnenes aktiviteter.

 

VINDER

Pond

Pond har opfundet en erstatning for plast og bygger på en idé, som Thomas Brorsen Pedersen og Martin Jensen har udviklet hjemme i kælderen.

 

NOMINERET

Agrifarm

AgriFarm har udviklet et unikt og miljøvenligt staldkoncept til køer og grise med en teknologi, der forbedrer dyrevelfærd og miljøaftrykket drastisk.

 

 

Kategorien "The World is Yours":

 

NOMINERET

Bedre Nætter

Bedre Nætter er en onlinebaseret virksomhed, der sælger senge og sengeudstyr. Virksomheden er allerede på det skandinaviske marked og har flere eksportplaner for fremtiden.

 

NOMINERET

Clearhaus

Clearhaus er det første privatejede betalingsinstitut i Danmark, der gør det nemt for webshops, apps og lignende at modtage betaling over nettet.

 

VINDER

Plinthit

PLINTHIT har reformeret markedet inden for parasolfødder og har udviklet et system, der gør, at parasolfoden passer til alle typer parasoller.

 

 

 

 
 

Opdateret: 03.5.2017

Afdeling: Business Region Aarhus

Send kommentar:   Webmaster

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code