Gå til sidens indhold
 

Kreativ kamp mod tidsspilde på arbejdspladsen

Iværksætterne bag den unge virksomhed Canvas Planner har en vision om at minimere tiden anvendt til interne mails, møder og opfølgning. Produktet har allerede sikret dem store danske kunder, og virksomheden er på vej ud på det globale marked endnu før officiel lancering i Danmark. Nu er iværksætterne bag den purunge virksomhed nomineret til Iværksætterprisen 2017 i Business Region Aarhus i kategorien Young Stars.

Som nyuddannet kaospilot var Nanna Ulsøe vant til at arbejde kreativt i et univers af visuelle overblik, da hun startede på en masteruddannelse i projektledelse på Portsmouth University i England. Pludselig var hun omgivet af ingeniører i jakkesæt og excel-eksperter, der kun havde hovedrysten til overs for den kreative tilgang til projektledelse.

 

Med et ønske om at forene de to verdener skabte Nanna Ulsøe sammen med sit team et work management softwaresystem, der skaber det visuelle overblik og flow i arbejdet med forskellige opgaver og projektledelse.

 

”Formålet er at give brugerne adgang til en smartere måde at arbejde på. Vores produkt giver mulighed for at visualisere opgaver og arbejde. Det skaber desuden mere videndeling på arbejdspladsen, når alle har adgang til samlet overblik,” siger Nanna Ulsøe.

 

I dag bliver Canvas Planner anvendt af blandt andre Dansk Industri, Implement Consulting Group og Erhvervsakademi Aarhus, og har brugere i 30 lande. Den store succes, perspektiverne i forretningen og iværksætternes store engagement og drive har sikret Canvas Planner en nominering til Iværksætterprisen 2017.

 

Nomineret til iværksætterpris
Teamet bag Canvas Planner har planlagt officiel lancering af virksomheden i maj 2017, og i april blev den unge virksomhed nomineret til Business Region Aarhus’ Iværksætterpris i kategorien Young Stars. Juryen var blandt andet imponeret over Canvas Planners skarpe og målrettede forretningsidé, og at virksomheden allerede har fået etableret sig på markedet med nogle store kunder.

 

”Teamet bag har både engagement og drive og er dygtige til at få deres budskaber frem. Desuden er virksomheden skalerbar, og der er mulighed for et international set-up,” udtaler Tessa Salling, chefkonsulent ved BusinessHorsens og formand for juryen. 

 

Tirsdag d. 2. maj 2017 bliver det afgjort, om det bliver Canvas Planner, der kan tage den fornemme iværksætterpris med hjem på kontoret. De to andre nominerede i kategorien er SubReader; en app til oplæsning af undertekster for ordblinde, og Watery.dk; salg af svømmetøj og svømmeudstyr samt online svømme-community.

 

3 gode råd til andre iværksættere fra Nanna Ulsøe

  1. Gør brug af rådgivere, der ikke ejer andele i forretningen
    ”Vi fik selv det gode råd, at man ikke skal have nogen siddende i bestyrelsen, der ejer andele i forretningen. Bestyrelsen skal hjælpe med svære beslutninger i virksomhedens interesse, og det kan sløre dømmekraften, hvis man selv har noget økonomisk i spil.”
  2. Råd er gratis
    ”Det er altid let at få råd af andre, og mange har helt sikkert holdninger til det, du laver, men det er dig som iværksætter, som skal leve med konsekvensen af at følge rådene. Derfor skal du altid overveje, hvilke råd du vil lytte til. Det skal føles rigtigt.”
  3. Skal den dø, så skal den dø hurtigt
    ”Det bedste, man kan gøre som iværksætter, er at få testet sin idé så hurtigt som muligt. Der er skørt at smide en masse penge og tid efter en idé, hvis det kun er dig selv og dit nærmeste netværk, der synes, at det er fantastisk.”
 
 

Opdateret: 03.5.2017

Afdeling: Business Region Aarhus

Send kommentar:   Webmaster

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code