Gå til sidens indhold
 

Fællesskab og kritisk masse giver vægt bag ord og handling

Vores mål er ved hjælp af samarbejdspartnere og ambassadører at øge Business Region Aarhus’ nationale og internationale gennemslagskraft.

De konkrete politiske initiativer i Business Region Aarhus skal underbygges med partnerskaber og alliancer med andre politiske beslutningstagere, organisationer, virksomheder og institutioner.

 

Østjysk Topmøde
Vi afholder Østjysk Topmøde årligt om udfordringer og potentialer for vækst i partnerskab med andre østjyske beslutningstagere for at indgå konkrete samarbejder om fælles løsninger. I samarbejde med erhvervsledere sætter Business Region Aarhus på Østjysk Topmøde en fremadrettet fokus på aktuelle og kommende udfordringer i at udnytte potentialet i den østjyske vækstmetropol.

 

Klub Østjylland
Business Region Aarhus arbejder for at etablere tætte relationer til Christiansborg, bl.a. gennem etableringen af et uformelt mødeforum. På den baggrund har vi skabet Klub Østjylland for folketingsmedlemmer, der er valgt i Østjylland. Her bliver de østjyske politikere orienteret om strategiske tiltag i Business Region Aarhus, og samtidig får vi indblik i folketingsmedlemmernes viden om nationale initiativer.

 

Et samlet ambassadørkorps
Gennem vedvarende dialog og samarbejde med de 12 byråd i Business Region Aarhus er det et særligt fokus at holde regionens ca. 320 byrådsmedlemmer velorienterede om strategi og indsats i den østjyske byregion. På den måde udvikler Business Region Aarhus en række ambassadører både på nationalt og lokalt plan, som gør os til en samlet enhed og en stærk og offensiv medspiller for samarbejdspartnere i både Danmark og udlandet.

 

Læs mere om arbejdet indenfor "Fællesskab og kritisk masse" i Strategien 2016-2018.

 
 

Opdateret: 16.6.2016

Afdeling: Business Region Aarhus

Send kommentar:   Webmaster

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code