Gå til sidens indhold
 

E45

Der er et stigende behov for 3 spor på E45.

En god infrastruktur er alfa og omega i Business Region Aarhus. E45 er hovedfærdselsåren ned gennem Østjylland, men etstigende antal biler på motorvejen giver trafikale problemer og massiv kødannelse i myldretiden.

 

3 spor til E45
Den østjyske motorvej E45 mangler et tredje spor i begge retninger. Derfor kæmper Business Region Aarhus benhårdt for en udvidelse – og gerne så hurtigt som muligt! Den manglende fremkommelighed vil svække konkurrenceevnen og føre til at produktionstab og mindsket vækst i antallet af arbejdspladser. Derfor er en udvidelse højt prioriteret hos Business Region Aarhus.

 

Kritisk trængsel
Allerede i 2020 vil der ifølge Mobilitetskommissionens antagelser være kritisk trængsel på de mest belastede strækninger mellem Ejer Bavnehøj og Hadsten, samt ved Randers Syd. For at sikre fremkommelighed, vækst og produktivitet anbefales det, at de mest belastede strækninger straks udbygges fra 2 til 3 spor i hver retning. På lidt længere sigt er der behov for en udbygning af E45 i hele Østjylland fra Vejle til Randers.

 

Like vores Facebook-side "3Spor", hvis du også ønsker en udvidelse af E45 i Østjylland.

 
 

Opdateret: 05.7.2016

Afdeling: Business Region Aarhus

Send kommentar:   Webmaster

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code