Gå til sidens indhold
 

Den Østjyske Millionby

Østjylland er med til at få hjulene til at køre rundt i Danmark.

Vores vision er, at Business Region Aarhus er den mest toneangivende danske vækstmetropol uden for Hovedstadsområdet. Vi har international gennemslagskraft og er derigennem en væsentlig bidragsyder til dansk vækst og udvikling.

 

Vi har allerede nu en stærk og højkvalificeret arbejdsstyrke, men der er fortsat plads til udvikling og nye investeringer. I Business Region Aarhus har vi stor fokus på livability i den sammenhængende byregion. Her er store byer, skøn natur, sunde virksomheder, produktive erhvervsklynger, kvalificeret arbejdskraft og stor mobilitet på tværs af kommunegrænserne. 

 

Sammen er vi stærkest
Ved at ”låne størrelse” af hinanden får den enkelte by i Business Region Aarhus flere funktioner, flere arbejdspladser og en større arbejdsstyrke, end hvad vi traditionelt ser for en enkelt by. Det er værdifuldt for både borgere, virksomheder, kommuner og regioner. Og hele landet. Derfor arbejder den østjyske millionby for vækst og udvikling for Danmark. Vi har ikke råd til at lade være.

 

Gunstige investeringsmuligheder
I Østjylland arbejder virksomhederne hårdt for at skabe vækst i Danmark. I Business Region Aarhus har vi et stærkt samarbejde mellem forsknings- og uddannelsesinstitutionerne og virksomhederne. Vi arbejder desuden på at gøre regionen endnu mere attraktiv for udenlandske talenter, der kan løfte det østjyske erhvervsliv yderligere. Det giver både værdi på fabriksgulvene og på direktionsgangene.

 

Kvalificeret arbejdskraft
I Business Region Aarhus har vi en stærk fødevaresektor og store produktionsvirksomheder. Vi har højtuddannet arbejdskraft og bidrager med forskning i verdensklasse. Vi har landets førende koncentration af IT-relaterede firmaer. Vi eksporterer både produkter og viden, som er til glæde og gavn for Danmark og resten af verden. Vi gøder konstant jorden, så nye virksomheder kan spire og forstærke den samlede erhvervsstyrke i den østjyske byregion.

 

Sats på Østjylland
For at fastholde og udvikle vores position som den største vækstmetropol uden for hovedstaden, har vi brug for yderligere investeringer. Her er fem skarpe argumenter for, hvorfor du skal satse på Østjylland:

 

  • Vi har store og betydningsfulde virksomheder, der i forvejen driver væksten.

 

  • Vi har en høj mobilitet og mange pendlere, der dagligt krydser kommunegrænserne.

 

  • Vi har mange dygtige uddannelsesinstitutioner, der uddanner målrettet mod beskæftigelse.

 

  • Vi har de landets bedste statistikker inden for iværksætteri og gode udviklingsmiljøer for nystartede virksomheder.

 

  • Vi har erhvervsvenlige kommuner med lave gebyrer og hurtig sagsbehandlingstid.
 
 

Opdateret: 10.10.2016

Afdeling: Business Region Aarhus

Send kommentar:   Webmaster

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code