Gå til sidens indhold
 

De bedste vækstbetingelser

Som erhvervsdrivende i Østjylland er du en del af et netværk, der sammen skaber de optimale rammer for vækst og udvikling.

Vores vision er, at Business Region Aarhus er den mest toneangivende danske vækstmetropol uden for Hovedstadsområdet. Vi har international gennemslagskraft og er derigennem en væsentlig bidragsyder til dansk vækst og udvikling.

 

Vækst i Business Region Aarhus er afgørende for vækst i hele Danmark. Vi varetager interesser i forhold til rammevilkår og konkurrencekraft, så den østjyske millionby står stærkt og synligt på den nationale dagsorden, alt sammen for at væksten i hele Danmark forøges.

 

Optimale rammebetingelser for erhvervslivet
Business Region Aarhus varetager erhvervslivets interesser inden for virksomhedsudvikling og forbedring af rammebetingelser, som drives bedre sammen end hver for sig. De østjyske kommuner samarbejder om den overordnede infrastruktur, turisme og erhvervsrettede aktiviteter. Vores fokus er på at skabe synergi i form af bedre ressourceudnyttelse, større effekt og bedre adgang til medfinansiering.

 

Styrkepositioner i Østjylland
I Business Region Aarhus har vi formuleret og realiseret tre strategiske spor, der definerer de mest fremtrædende erhvervsmæssige styrkepositioner i Østjylland:

 

  • Produktion og viden

 

  • IT og smarte fællesskaber

 

  • Fødevareklyngen

 

Vær en del af fællesskabet
Som virksomhed kan man engagere sig i Business Region Aarhus ved at deltage i vores erhvervsrettede aktiviteter, der arrangeres i regionen. Her har man ligeledes mulighed for at møde andre virksomheder, og udveksle erfaringer.

 

Dialog og partnerskab er to af nøgleordene i Business Region Aarhus, og de er også vigtige for, at det østjyske erhvervsliv kan samarbejde og nyde godt af hinandens ressourcer. Kontakt erhvervsgruppen for nærmere information.

 
 

Opdateret: 17.6.2016

Afdeling: Business Region Aarhus

Send kommentar:   Webmaster

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code